FUTBOL

Fenerbahçemiz ligin ilk haftasında Gazişehir Gaziantep'i konuk ediyor

18 Ağustos 2019 Pazar 19:12

Futbol A Takımımız, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nu, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacağı maç ile açıyor.

Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Tokat.

Takımımız yeni sezon öncesi sekiz hazırlık karşılaşması oynadı. İlk maçında Boluspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçemiz, daha sonra sırasıyla Bursaspor, Wolfsburg, Hertha Berlin, Bayern Münih, Real Madrid ve Cagliari ile mücadele etti, Sivasspor maçıyla da hazırlık dönemini tamamladı.

Futbol A Takımımız, kadrosunu Max Kruse, Vedat Muriqi, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues, Zanka, Deniz Türüç, Allahyar Sayyadmanesh, Altay Bayındır ve Murat Sağlam ile güçlendirdi.

Ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Gazişehir Gaziantep, geçtiğimiz sezon play-off finalinde Hatayspor'a penaltı atışlarında üstünlük sağlayarak Süper Lig'e yükseldi. Marius Sumudica'nın çalıştırdığı kırmızı-siyahlı ekip, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.