FUTBOL

Deniz Türüç: Fenerbahçe’ye 2 kez aşık oldum

03 Ağustos 2019 Cumartesi 21:51

Yeni transfer Deniz Türüç, taraftarlarımızın geçen sezon istenilen performansı gösterememesine rağmen takıma sahip çıkması sebebiyle Fenerbahçe’ye 2. kez aşık olduğunu açıkladı.

Kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan başarılı orta saha oyuncusu, hep birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını ifade etti.

“Fenerbahçe gibi güzel bir kulüpte oynamak herkese nasip olmaz” diyen Deniz Türüç, “Burada olmak anlatılmaz bir duygu. Çocukluk hayalimizdi, onun için inanılmaz gururluyum. Kulüple gurur duyuyorum. Burada olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Fenerbahçe gibi güzel bir kulüpte oynamak herkese nasip olmaz. Bu forma için ter dökeceğim. Allah’ın izniyle bu forma altında hep beraber çok güzel işler yapacağız”  açıklamasında bulundu.

Ersun hoca ile ilgili ayrı bir parantez açan milli oyuncu, “Ersun hoca ile aramızda iyi bir ilişki var. Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde beni istediğini biliyordum. Zamanında televizyon programında analiz yaptıklarında da takip ediyordum, taktiksel açıdan çok güçlü hoca olduğunu biliyorum. Onunla beraber çalışacak olmak benim için çok güzel bir duygu. 5 yıldır Türkiye liginde oynuyorum ve takımda da bazı oyuncuları tanıyorum.” dedi.

Ersun hocanın sezon öncesi geçen ağır antrenmanları ile ilgili soru üzerine Deniz Türüç, hazır olduğunu söyledi. 26 yaşındaki oyuncu, “Buraya hazır geldim. O sebepten dolayı korkum yok. Sezonun ilk dönemini bu kampla götüreceğiz. Zaten sert geçmesi lazım. Antrenmanların sert ve yoğun geçmesi gayet normal. İnanıyorum ki, Ersun hocayla, Ali başkanla, yönetimle, taraftarlarla beraber çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

Kendisini 2. kez Fenerbahçe’ye aşık eden taraftarlarımızla ilgili de milli oyuncu şunları söyledi:

“Taraftarlarla birlikte 11-11’e değil, 12’ye 11 oynuyorsunuz. Güçlü taraftar grubunun arkanda olması maç kazandırır. Taraftar takım için kulüp için inanılmaz önem taşıyor. Fenerbahçe’ye 2 kez aşık oldum. İlk kez zaten herkes Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçe’yi sevmek zorundadır. İkincide, Fenerbahçe geçen sene istediği performansı ortaya koyamadığı sürece burada stat tıklım tıklım doluydu ve taraftarlar takımı desteklediler.  Bu durum inanılmaz gurur verici. İkinci defa aşık olmamın sebeplerinden bir tanesi, o zor günlerde taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerçekten gurur verici. Orada zaten kanım iyicene Fenerbahçe’ye bir kez daha ısındı.”