FUTBOL

Tolga Ciğerci'nin maç sonu değerlendirmeleri

22 Temmuz 2019 Pazartesi 22:38

Futbolcumuz Tolga Ciğerci, 1-1 sona eren VfL Wolfsburg maçının ardından Fenerbahçe Televizyonu'na değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak maçı değerlendiren Tolga Ciğerci, “Bugünkü maç biraz farklıydı. Bundesliga’nın iyi takımlarından birisine karşı oynadık. Tempo da mücadeleler de biraz farklıydı. Ama bunların hepsinin kampta olması gerekiyor. Hepsine çalışıyoruz. İyi bir maçtı. Benzer maçlarımız da olacak. Bu tür maçları oynaya oynaya iyi performansımıza çıkacağız.” dedi.

Takımımızın antrenman temposu hakkında da konuşan Tolga, “Hocamız taktik olarak da koşu olarak da iyi çalıştırıyor. Tempo da yüksek. İyi organizasyon olarak çalışıyoruz. Her şey iyi gidiyor, iyi çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Zor bir dönemden geçtiğini ama şimdi iyi hissettiğini ifade eden Tolga Ciğerci, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Zor bir dönemden çıktım. O dönem geçti gitti ve şimdi iyi hissediyorum. Tabii ki maç eksikliğim var. Bu da tabii ki normal. Hocam da bana güveniyor, sağ olsun. İnşallah üstüne koya koya daha iyi performanslarım da olacak.”

Son olarak daha fazla çalışarak daha da iyi performans ortaya koyacaklarını ifade eden futbolcumuz, “Bundesliga’da tempo çok yüksek. Orada çok maçlar yaptım. Kolay değil ama bizim için böyle maçlar çok önemli. Hem durumumuzun nasıl olduğunu hem de daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Yine de iyi bir maç çıkardık. Diğer maçlarımız da bu tempoda olacak. Bize de faydalı olacaktır. Daha fazla çalışarak daha iyi bir performans sergileyeceğiz.” dedi.