FUTBOL

Murat Sağlam: İnşallah bir gün bu formayla Kadıköy’de taraftarlarımızın karşısına çıkarım

22 Temmuz 2019 Pazartesi 23:05

Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Murat Sağlam, VfL Wolfsburg maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk olarak maçı ve kendi performansını değerlendiren 21 yaşındaki futbolcumuz, “İyi oynadığımız iyi bir maçtı. Kendi performansımı daha da iyi bekliyorum. Çok şükür her şey iyi gidiyor. Taraftarımız da benden memnun. Ama bugünkü maçtaki performansımdan daha iyisini yapabilirim.” dedi.

Son üç hazırlık maçında iyi bir oyun sergilemesi üzerine sorulan soruya Murat Sağlam, “Elimden geleni yapabilirim. Genç olduğum için diğer oyunculardan daha fazla çalışmam lazım. Ben 10-15 sene daha futbol oynayacağım. O yüzden çok çalışarak elimden geleni yapmak istiyorum. Formayı kapmak istiyorum. Sakin sakin, sessiz sessiz inşallah bir gün o formayla Kadıköy’de taraftarımızın karşısına çıkarım.” şeklinde cevapladı.

Bir basın mensubunun ‘Oynadığı üç hazırlık maçında herkesi bu denli etkileyebileceğini düşünüyor muydun?’ sorusuna genç futbolcumuz şöyle yanıt verdi:

“Ben de şok oldum. İlk maçtan sonra ismimi bağırıyorlardı. Tabii ki çok sevindim. Sonuçta genç bir oyuncuyum. Şimdi üçüncü maçta da ismimi duyunca çok mutlu oldum. Böyle devam etmesi için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.”

Gösterdiği iyi performansının üstünde bir baskı yaratıp yaratmadığına ilişkin soruya ise Murat Sağlam, “Hayır, bu baskı beni mutlu ediyor ve daha çok enerji veriyor. Gelecek maçlarda bana daha çok enerji veriyor. Çünkü taraftarların beni beğendiğini ve arkamda olduklarını biliyorum. O yüzden seviniyorum.” diye cevapladı.