FUTBOL

Futbolcularımız yeni sezon formalarımızı değerlendirdi

18 Temmuz 2019 Perşembe 22:20

Fenerbahçe’nin 2019-2020 sezonu boyunca giyeceği, adidas tarafından hazırlanan formaların tanıtımı, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen özel bir davetle yapıldı.

Futbolcularımızdan Max Kruse, Garry Rodrigues ve Vedat Muriqi de lansmanın son bölümünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Alman futbolcumuz Max Kruse, “Üç formayı da gerçekten çok beğendim. Ama kendi evimizde giyeceğimizi ve lacivert olanı beğendim. Üçüyle de güzel skorlar alacağımıza inanıyorum. Genel olarak formalar çok güzel.” dedi.

Üç formayı da çok beğendiğini dile getiren Garry Rodrigues, “Üç formayı da çok beğendim. Onları giyip Fenerbahçe için savaşmayı sabırsızla bekliyorum. Bir an önce giymek istiyorum. Gerçekten çok çalışıyoruz. Formamızı giyip Fenerbahçe için sonuna kadar mücadele edeceğimi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Vedat Muriqi ise, “Burada bulunduğum için çok mutluyum. Çok büyük bir camiaya geldim. Dışarıdan gözüktüğünden çok daha büyük bir camia. Tahmin ettiğimden çok büyük. Mutluyum, bu formaların eskisi yenisi fark etmez. Mazisi kalır. Bu şanlı tarihe inşallah adımı yazdırabilirim. Buraya bunun için geldim. İnşallah bu sezon çok başarılı olup, hak ettiğimiz, layık olduğumuz başarıları alacağız.” dedi.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları