FUTBOL

Futbol kombinelerinde yer değişikliği yapmak isteyen taraftarlarımızdan yoğun ilgi

05 Temmuz 2019 Cuma 10:49

Fenerbahçemizin 2019-2020 futbol sezonu kombine kart yer değiştirme süreci, hak sahibi taraftarlarımızın yoğun ilgisiyle başladı.

Taraftarlarımız, sabahın erken saatlerinden itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi kombine departmanı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yeni sezonda geçerli olacak kombine kartlar için, eski hak sahiplerine tanınan ve bugün başlayan yer değişikliği süresi 7 Temmuz Pazar günü sona erecek. Yer değişikliği yapmak isteyen hak sahiplerinin, yenileme sürecinde koltuğunu yenilemiş olmaları gerekmektedir. Aksi halde satış işlemi kesinlikle yapılmayacaktır.

Kombine yerlerinde değişiklik sürecinin sonrasında, Divan üyelerimiz ile Kongre ve Temsilci üyelerimiz 8-9-10-11 Temmuz tarihlerinde yeni sezon kombine kart genel satışından öncelikli olarak yararlanabileceklerdir. 2019-20 sezonu kombine kartlarının genel satışı ise 12 Temmuz 2019 Cuma günü başlayacaktır.

Taraftarlarımız, genel satış sürecinde, stadımızdaki kombine kart merkezinin yanı sıra passo.com.tr web sitesi üzerinden de online olarak kombine kart işlemlerini gerçekleştirebilir.

2019-2020 futbol sezonu kombine kart satış fiyatları ve tüm detaylar için tıklayınız.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları