FUTBOL

Allahyar Sayyadmanesh: Bu kulübün kazanması için her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın

01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:32

Fenerbahçemizin 2023-2024 sezonunun sonuuna kadar renklerine bağladığı İranlı santrafor Allahyar Sayyadmanesh, transferinin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda buldu.

Fenerbahçe’de oynamak için gün saydığını ifade eden Allahyar, “İlk andan itibaren çok heyecanlıyım. Her gün heyecanlıyım. Gün sayıyorum ve çok mutluyum. Böyle büyük bir camiaya ve büyük taraftarları olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnanılmaz heyecanlı ve mutluyum. Umarım kariyerimde yakaladığım ivmeyi Fenerbahçe’de daha da hızlandırırım ve bu camiaya, bu taraftara layık olmayı başarırım.” dedi.

Transfer sürecini de anlatan İranlı santrafor, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Fenerbahçe’nin ilgisini ilk duyduğum andan itibaren zaten büyük bir kulüp olduğunu biliyordum ama daha çok araştırmaya başladım. Hocasıyla ilgili, taraftarlarla ilgili ve kulüple ilgili videoları izledim. Bu da benim heyecanımı kat ve kat arttırdı. O andan itibaren zaten kendimi heyecanımı hissediyordum. Olaylar biraz hızlı gelişti. Kulübün ilgisi olduğunu zaten biliyordum. 18 yaşına bastıktan sonra da hızlı bir şekilde imzalar atıldı ve bu camiaya resmi olarak katıldım.”

Sarı lacivert forma altında elinden gelen her şeyin daha fazlasını yapacağımı belirten Allahyar Sayyadmanesh, “Elimden gelen her şeyin en fazlasını yapacağım. Terimin ve kanımın son damlasına kadar bu kulübün kazanması için her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.