FUTBOL

Mauricio Isla’nın maç sonu açıklamaları

26 Mayıs 2019 Pazar 21:48

Antalyaspor galibiyetini değerlendiren Mauricio Isla, iyi bir dinlenme süreci geçireceklerini ve gelecek sezon için en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı.

Maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Mauricio Isla, “Bu akşam aldığımız galibiyetten ötürü mutluluk duyuyorum. Maçtan önce duruma baktığımızda kazandığımız takdirde 6. olacağımızı gördük. Ligi bitirmek istediğimiz yer burasıydı. Çok zor bir sezonu geride bıraktık. Bu zor yılı 6. sırada tamamladık. Fenerbahçe’nin hedeflerinin uzağında olduğumuz bir yılı geride bıraktık. Fenerbahçe her zaman Şampiyonlar Ligi’nde oynayan, şampiyonlukları kovalayan ve şampiyon olan bir takım olmalıdır. En kötü ihtimalle ilk üç sıra içerisinde şampiyonluk yarışında olmalıdır. Bu sene bunu başaramadık. Bu akşam kazanmayı bildik ve ligi galibiyetle tamamladık. Şimdi iyi bir dinlenme süreci geçirmek istiyoruz. Bu sürecin ardından gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Fenerbahçe’nin ihtiyaçları net. Fenerbahçe, şampiyon olmaya ihtiyaç duyan bir takım. Hedefimize ulaşmak için gelecek sezon en iyi şekilde hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Taraftarlarımızın her zaman yanlarında olduklarını gördüğünü belirten Isla, “Bu işte en az suçlu onlar. Gerek kendi sahamızda gerek dış saha maçlarında her zaman yanımızda olduklarını gördük. Çok kötü maçlar da oynadık. Belki kaybettiğimiz birçok maç oldu. Ama bu maçların ardından bile her zaman onların desteklerini gördük. Bizimle beraber deplasman maçlarına geldiklerini gördük. Zor bir yıldı. Onlardan özür diliyoruz. Bu konuda hiç suçlanacak tarafları yok. Artık sezonu bitirdik. İyi bir dinlenme dönemi geçireceğiz. Fenerbahçe şampiyon olmayalı 5 yıl oldu. Fenerbahçe’nin şampiyon olması gerekiyor. Bu takımın şampiyon olmaya ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.