FUTBOL

Harun Tekin ve Martin Skrtel'den maç sonu açıklamaları

21 Nisan 2019 Pazar 22:06

Kalecimiz Harun Tekin ile deneyimli stoperimiz Martin Skrtel, Aytemiz Alanyaspor mağlubiyeti sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Takım olarak çok üzgün olduklarını ifade eden Harun, “Üzgünüz, ben de çok üzgünüm, takım arkadaşlarım da çok üzgün. Kazanmak için hiçbir şey yapamadık. Elimden geleni yapıyorum ama bugün takıma katkı sağlayamadım.1-0 kaybettik.  Fenerbahçe gibi bir camianın futbolcusu olduğum için çok mutluyum. Bu formayı giydiğim için heyecan duyuyorum. Tarihimizin en kötü sezonunu yaşıyoruz. Bu formayı giydiğim için mutlu ve gururluyum” dedi.

Marti Skrtel de, “Çok kötü bir performans sergiledik. Daha fazla gol de kalemizde görebilirdik. Böyle olmamalıydı. Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum.  Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama kendi hatalarımızla rakibe umut veriyoruz. Aslında bütün sezonun özeti gibi. Gol yiyoruz sonra gol atmak, maçı çevirmek  için çalışıyoruz. Sahanın boyu genişliyor, kontra ataklar veriyoruz. Kötü bir geceydi. Bundan dersler almalıyız. Bizi bekleyen 5 karşılaşma var. En iyi şekilde sezonu bitirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.