FUTBOL

Alex de Souza, Can Bartu Tesislerimizde idari ve teknik heyet ile futbolcularımızla bir araya geldi

15 Şubat 2019 Cuma 19:48

Çubuklu ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa sevinci yaşayan ve gol krallıkları, asist krallıkları gibi birçok kişisel başarıya sahip olan Brezilyalı efsane oyuncularımızdan Alex de Souza,  Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti.

2007-2008 sezonunda tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final oynama başarısını gösteren takımımızın liderliğini de üstlenen Alex de Souza, Atiker Konyaspor maçını izlemek için geldiği Türkiye’de uzun yıllar formasını terlettiği eski kulübü Fenerbahçe’yi ziyaret etti ve Can Bartu Tesislerimizde İdari Menajerimiz Volkan Ballı, Sportif Direktörümüz Damien Comolli, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve teknik heyet ile futbolcularımız ve tesis personeliyle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Alex, bol bol sohbet edip hasret giderdi.

Uzun yıllar sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne ayak basan Alex, Takımımızın Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü tesislerimizde akşam antrenmanını da izledi.  Antrenman öncesinde sahaya çıkan Alex de Souza, eski günlerini aratmadı.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları