FUTBOL

Serdar Aziz: Önemli olan kazanmaktı

08 Kasım 2019 Cuma 23:35

Futbol A Takımımıza galibiyeti getiren golü kaydeden Serdar Aziz, zorlu bir ekiple karşılaştıklarını söyledi ve önemli olanın 3 puanı almak olduğunu belirtti.
 
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Serdar Aziz, “Zor bir karşılaşma oynadık. Zor maç olacağını biliyorduk. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Normalde pas yapan, geriden pasla çıkan Kasımpaşa’nın baskısıyla karşılaştık. İstediğimiz oyunu sahaya bir türlü yansıtamadık. Sonuçta istediğimiz puanı aldık. Tüm maçları kazanmak istiyoruz. Milli araya girdik. Eksiklerimizi daha iyi görüp toparlamak açısından iyi olacak. Bugün önemli olan kazanmaktı. Kazanınca da insanların inancı daha fazla artıyor. Bunu başardığımız için mutluyuz. Milli aradan sonra zorlu 2 deplasmanımız var. Onlara en iyi şekilde hazırlanacağız. Kayıpsız devam etmek istiyoruz.” dedi.
 
Attığı golle ilgili de konuşan Serdar, “Bugün pozisyon üretmekte biraz zorlandık. Diğer maçlarda çok daha fazla pozisyona giriyoruz. Bu maç biraz daha zor oldu. Antrenmanlarda buna çalışıyorum. Bugün de duran toptan golü buldum. Çok şükür kazandık. İnşallah devamı gelir.” diye konuştu.
 
Karşılaşmanın son bölümünde yaşadığı sakatlıkla ilgiliyse Serdar, “Bir şeyim yok, ayağıma bastı. Kazanınca her şey unutuluyor.” ifadelerini kullandı.