FUTBOL

Nabil Dirar’ın sözleşmesi uzatıldı

05 Kasım 2019 Salı 15:59

Futbol A Takımımızın Faslı oyuncusu Nabil Dirar’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
 
Nabil Dirar, 2022 yılına kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek. Kulübümüzde gerçekleştirilen imza töreninde Sportif Direktörümüz Damien Comolli de bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü


Sportif Direktörümüz Damien Comolli ve futbolcumuz Nabil Dirar, imza töreninin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Sportif Direktörümüz Damien Comolli: Nabil Dirar, takımımızın önemli oyuncuları arasında bulunuyor

Nabil Dirar ile sözleşme yenilediğimiz için çok mutluyuz. Dirar, takımımızın önemli oyuncuları arasında bulunuyor. Farklı mevkilerde oynayabilen, teknik direktörümüz, başkanımız, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızın performansını çok beğendiği bir oyuncu. Belki insanlar Dirar'ın takım içindeki davranışlarını bilemeyebilir ancak her zaman olumlu düşünen ve takım arkadaşlarına moral veren bir oyuncu olduğunu da eklemem gerekiyor. Onunla iki yıllık sözleşme yenilediğimiz için mutlu olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Aynı zamanda takımımızın geleceği konusunda da sözleşmelerinin bitmesine kısa süre kalan oyuncularımız ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla ilgili de güzel haberleri önümüzdeki haftalarda açıklayacağımızı düşünüyorum."

Nabil Dirar: Çok mutluyum

Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşme imzaladım. Bunun için çok mutluyum. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım hep beraber hem bu sene hem de bir sonraki sene güzel işler başarırız.” 


Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları