FUTBOL

İlker Bayrak’ın hayali gerçek oldu

05 Kasım 2019 Salı 14:15

Mikrosefalik Osteodisplastik Primordial Dwarfism hastası olan ve tedavisi devam eden Fenerbahçe taraftarı İlker Bayrak’ın hayali gerçek oldu. 14 yaşındaki İlker, Can Bartu Tesislerimizde Yardımcı Antrenörümüz Volkan Demirel’le tanıştı, futbolcularımız ve teknik heyetle bir araya geldi.
 
İlker’in annesi Elif Bayrak, babası Adnan Bayrak ve kardeşi Hanife Elif’in de bulunduğu bu ziyarette Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da yer aldı.
 
Çok sevdiği Volkan Demirel’le tanışma ve sohbet etme şansı bulan İlker, Volkan’la beraber Can Bartu Tesislerimizi gezdi. Futbolcularımız ve teknik heyetle de bir araya gelen Fenerbahçeli İlker, hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
Daha sonra Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Futbol A Takımımızın antrenmanının bir bölümünü de izleme fırsatı bulan İlker'e futbolcularımızın imzaladığı forma hediye edildi.
 
Ayrıca İnegöl Fenerbahçeliler Derneği üyesi Nezahat Balkış, Hakan Sorguç ve Serkan Özbaykondu Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile Yardımcı Antrenörümüz Volkan Demirel’e çiçek takdim etti.
 
İlker’in babası ve annesinden tedavi süreci hakkında bilgi alan Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, maçlara beklediğimizi paylaştı.
 
Fenerbahçe TV’ye konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, “İnegöl Derneğimizden İhsan Gönül önderliğinde böyle bir talep gelince biz de çok mutlu olduk, İlker’i burada misafir etmek ve onu mutlu etmek istedik. Bugün geldiler. Sporcularımız ve Volkan’ın imzaladığı formamızı da takdim ettik.” dedi.
 
İlker’in babası Adnan Bayrak ise, “Volkan’ı çok seviyoruz. İlker de çok seviyor. Volkan’la tanışmak istedi. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği de bu konuda aracılık etti, bizi getirdi ve tanıştık. Diğer futbolcuları da gördük. İlker çok mutlu oldu.” diye konuştu.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları