FUTBOL

Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor

27 Kasım 2019 Çarşamba 15:04

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 13. haftasında 30 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Futbol A Takımımız, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.00’da salonda sakatlık önleyici egzersizlerle başladı. Ardından sahaya geçen futbolcularımız koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle idmanı sürdürdü. Antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden idman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

Antrenmanın ardından futbolcumuz Garry Rodrigues’in doğum günü, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, İdari Menajerimiz Volkan Ballı, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı. Yeni yaşına giren Rodrigues’in bu özel gününü unutmayan teknik heyetimiz ve futbolcularımız, doğum günü pastası hazırlattı. Pastanın mumlarını üfleyen Garry Rodrigues, tebrikleri kabul etti ve bu özel jestten dolayı teşekkürlerini iletti.

Futbol A Takımımız, Göztepe maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları