FUTBOL

Tolga Ciğerci: Takımımızın sağlık ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır

20 Ekim 2019 Pazar 22:23

Yukatel Denizlispor karşısında Takımımızın ilk golünü kaydeden Tolga Ciğerci, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Daha iyi olmak için çok çalıştığını belirten Tolga, Futbol A Takımımızın sağlık ekibi sayesinde sahalara döndüğünü ifade etti.
 
Bu sezonun kendisi için iyi geçtiğini belirten Tolga, “Tabii ki her gün çok iyi çalışıyorum. Hocam bunu görüyor, bana da güveniyor. Hangi mevkii olursa olsun takıma katkı verebiliyorsam tabii ki mutlu olurum, bunun üzerine gol atabilirsem daha da fazla mutlu olurum. Çok şükür bu sezon çok iyi gidiyor. Önemli olan takımla başarılı olmam.” dedi.
 
Geçirdiği sakatlıkla ilgili soruya Tolga, “Sakatlığımla ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Sizin dediğiniz gibi öyle bir konu yoktu, hiç yoktu. Uzun sürdü. Düzgün tedaviye başladım o da geç oldu maalesef. Sağ olsunlar Başkanımız Ali Koç, Takım Doktorumuz Burak Kunduracıoğlu, tüm ekip benimle çok iyi ilgilendi. Onların sayesinde sahalara daha çabuk dönebildim. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu konuda hocama da, herkese teşekkür ediyorum.” cevabını verdi.
 
Bu durumun kendisi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Tolga, herkesin emeğini ödemek istediğini ve bunun için elinden geleni yapmaya çalıştığını sözlerine ekledi.