FUTBOL

Serdar Aziz: İyi oyunumuz skora da yansıdı

26 Ekim 2019 Cumartesi 23:13

İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Serdar Aziz, şampiyonluğa olmak için bu tür maçları kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Hem takımı hem de kendi performansını değerlendiren Serdar Aziz, “Elimden geleni yapıyorum. Geçen hafta ligde ilk defa oynadım. Elimden geleni yaptım. Hocamın benden istediği şeyleri sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Bu doğrultuda takım performansımız da iyi. Geçen hafta da kazandık. Bu hafta da kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluğa oynuyorsanız tüm maçları kazanmak zorundasınız. Büyük takım gibi iyi oynamalısınız. Bugün de iyi oynadık. İyi oyunumuz da skora yansıdı. Önümüzde bir periyot var. Önce Kayseri deplasmanı, ardından Kasımpaşa maçı var. Bu iki maçı da kazanıp milli araya girmek istiyoruz.” dedi.

Karşılaşmanın 69. dakikasında yaşadığı ağrıdan ötürü oyundan çıkmak zorunda kalan Serdar Aziz, “Uzun süre oynamadığım için ağrılarım da oluyor. Bunları da minimuma indireceğim. Çok önemli bir şeyim yok ama riske etmek istemedim. O yüzden oyundan çıktım. Ama önemli bir şey yok. Kupa maçı da var. Bu arayı iyi değerlendirmek lazım. Tedaviyle iyi olacağımı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.