FUTBOL

Futbolcularımız Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

03 Ekim 2019 Perşembe 16:23

Futbol A Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu ile Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İstanbul’da dördüncüsü düzenlenen Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı.
 
Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl "Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın" sloganıyla organize edilen festival, Atatürk Havalimanı’nda bugün gerçekleştirilen açılışla başladı.
 
Festivalin ilk gün etkinliklerine Dünya Etnospor Federasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın yanı sıra; kaptanımız Emre Belözoğlu ile oyuncumuz Vedat Muriqi, Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera ve Radamel Falcao, Medipol Başakşehirli oyuncular Arda Turan ve Gökhan İnler ile eski futbolcular Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Mehmet Aurelio, Ogün Temizkanoğlu ve Tuncay Şanlı da katıldı.
 
Festivalin okçuluk alanında başarılı ok atışları yapan kaptanımız Emre Belözoğlu ve golcü futbolcumuz Vedat Muriqi, katılımcılar tarafından da büyük ilgi gördü.
 
Farklı ülkelerden bine yakın sporcunun yer alacağı festivalde, Arjantin’in geleneksel spor dalı ‘Pato’nun yanı sıra; geleneksel okçuluk, yağlı güreş, şalvar güreşi, kuşak güreşi, aba güreşi, mas güreşi, mangala, aşık atma, atlı cirit, kökbörü, atlı okçuluk olmak üzere 12 geleneksel spor dalında müsabakalar yapılacak.
 
Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları