FUTBOL

Fenerbahçemiz, İH Konyaspor’u konuk ediyor

25 Ekim 2019 Cuma 18:09

Futbol A Takımımız, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 9. haftasında bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. Saat 20.00’da başlayacak olan mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Şansalan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Çetin. VAR hakemi olarak Halil Umut Meler; AVAR hakemi olarak da Cevdet Kömürcüoğlu görev alacak.

Fenerbahçemiz 8 maçta topladığı 14 puanla üçüncü sırada yer alırken; rakibimiz ise elde ettiği 12 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Konyaspor ile 37. randevu

Fenerbahçemiz ile İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’de 37. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 36 karşılaşmanın 29’unda Ekibimiz galip gelirken; Konyaspor’un 4 galibiyeti bulunuyor. Geride kalan 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Takımımızın attığı 97 gole; rakibimiz 40 golle karşılık verdi.

İstanbul’da oynanan 18 karşılaşmanın 16’sını kazanan Fenerbahçemiz rakibi karşısında 53 gol attı, kalesinde ise 17 gol gördü.