FUTBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Tolgay Fenerbahçemize hayırlı olsun

31 Ocak 2019 Perşembe 18:47

Kulübümüzün, orta saha oyuncusu Tolgay Arslan ile anlaşmasının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan transferinden dolayı mutlu olduklarını belirterek sözlerine başlayan Selahattin Baki, transfer sürecinin henüz bitmediğini ve gece 12’ye kadar çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Fenerbahçe’nin omuriliği, ruhu, yüreği Türklerden oluşmalı

Fenerbahçe’nin ruhunun Türklerden oluşması gerektiğine vurgu yapan Selahattin Baki, “Şu ana kadar beni mutlu den detaylardan bir tanesi, oyuncu almak bir olay, daha önemli olay şu ana kadar transfer ettiğimiz yerli oyuncuların hepsinin tutku ve büyük bir arzuyla bize gelmek istemeleri. Bu bizim için çok önemli. Benim her zaman inandığım bir konsept var. Fenerbahçe’nin omuriliği, ruhu, yüreği Türklerden oluşmalı. Milli takım seviyesindeki Türk oyuncuların bizi istemesi çok önemli. Başkanımız Ali Koç ve Başkanvekilimiz Semih Özsoy önderliğinde ve diğer yardımcı olan herkesin çalışmasıyla beraber bu Türk ortamına Fenerbahçe’yi tekrar getireceğiz. Tarih boyunca bunun her zaman faydasını gördük. Bundan sonra da böyle olacak.” dedi.

Aradığımız bir orta saha oyuncusuydu

Fenerbahçe’de yeni bir dönem başladığını ve ortam her geçen gün daha da güzelleştiğini ifade eden Selahattin Baki, “Tolgay Fenerbahçemize hayırlı olsun. Aradığımız bir orta saha oyuncusuydu. O bizi istedi, biz O’nu çok istedik ve bugün buradayız.” diye konuştu.

Kötü başladık ama iyi bitireceğiz

Son olarak taraftarlarımıza seslenen Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, “Taraftardan daha yorgun değiliz. Tabii ki yorulduk ama en azından işin içindeyiz. Ne oluyor, ne bitiyor biliyoruz. Taraftar bunu bilmiyor. Onların içi rahat olsun. Kötü başladık ama iyi bitireceğiz. Daha da önemlisi önümüzdeki sezon çok iyi olacağız. Bunun fitilini şu anda yaktık ve devam ediyoruz. Gayet planlı, programlı, mantık çerçevesinde, tutkulu ve enerjik bir takım kuruluyor.” diyerek sözlerini tamamladı.