FUTBOL

Sadık Çiftpınar: Bugün her şeyden önemli olan kazanmaktı

29 Ocak 2019 Salı 00:13

Futbol A Takımımızın başarılı stoperi Sadık Çiftpınar, Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galibiyetin önemine değinen Sadık, taraftarlarımızın desteğine de değindi.

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Sadık, “Çok uzun süredir şanssızlık mıdır bilmiyorum, takım üzerinde kara bulutlar dolanıyordu. Bursa’da da galibiyete yaklaşmış, son dakikalarda yediğimiz golle 1 puanla dönmek zorunda kaldık. 1 hafta boyunca çok iyi çalıştık, tüm kamp süresinde olduğu gibi. Bugün de sahaya inanarak çıktık. Geçen hafta olduğu gibi bugün de çok iyi başladık. Golü de bulduk. Gerçekten 2 duran toptan gereksiz goller yedik. İnşallah hafta içinde izleyip, analiz edip eksikleri en iyi şekilde gidererek önümüzdeki maçlara hazırlanacağız. Ne olursa olsun sonuç olarak kazanmak çok önemliydi. Buraya gelip bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Malatyaspor açısından da ciddi bir maçtı. Fenerbahçe gibi Türkiye’nin en büyük kulübüne karşı deplasmanda oynamak çok zor. Bugün bunu yapmaya çalıştılar ve gerçekten iyi de mücadele ettiler. Erol hocamı, tüm teknik heyeti ve eski takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah daha çok çalışıp, eksiklerimizi daha çok gidererek taraftarlarımızı mutlu etmek adına Allah nasip ederse ikinci yarıda hiç mağlup olmadan sezonu en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Eski takımı Malatyaspor taraftarının ve taraftarlarımızın desteğiyle ilgili ise Sadık, “4,5 sezon boyunca Malatyaspor camiası, taraftarı beni sahiplendi. Bugün de çok duyarlı bir hareket yaptılar. Maçtan önce, maçtan sonra beni çağırıp alkışladılar. Ben de onların bu çağrısına iştirak ettim. Bizim taraftarımız da aynı şekilde maçtan önce, maçın içinde, maç sonunda ve buraya geldiğim ilk günden beri beni sonuna kadar desteklediler. Destek mesajlarını her zaman aldım. Bugün de maçın sonunda öyle bir pozisyonun içinde olmak benim için belki de bir şanstı, Allah’ın bir lütfuydu. Son golü Mehmet ağabey attı. Son golü herhangi bir kişi de atsa aynı sevinci yaşayacaktık. Bugün her şeyden önemli olan kazanmaktı, 3 puandı. Bugün bunu başardık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.