FUTBOL

Jailson, Ümraniyespor maçını değerlendirdi

17 Ocak 2019 Perşembe 23:46

Profesyonel Futbol Takımımızın Brezilyalı oyuncusu Jailson Marques Siqueira, Ümraniyespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Jailson, “Mağlubiyet sonrası konuşmak zor. Mücadele ettik, pozisyonlar ürettik ancak maalesef gülü bulamadık. Rakibimiz 1 gol bulmayı başardı. Şu anda yapmamız gereken kafamızı kaldırmak. Bu maçın bir rövanşı var. kendi sahamızda oynayacağız. Orada iyi bir maç çıkarıp turu geçmek istiyoruz.” dedi.

İkinci yarı için kendisini maksimum düzeyde hazırlamaya gayret gösterdiğini belirten Jailson, “Biraz uzak kaldım takımdan ama ikinci yarının başında yaptığımız kamp sürecinde kendimi maksimum düzeyde hazırlama gayretinde oldum. Takım arkadaşlarım da bana çok yardımcı oldu. Kendini her zaman hazır tutmaya gayret gösteren bir oyuncuyum. Bu akşam da iyi bir skor için sahadaydık. Maçın sonuna kadar denedik ama olmadı. Futbolun gerçeği böyle akşamlara takılı kalmak değil. Önümüzdeki önemli maçlara bakacağız.” ifadelerine değindi.