FUTBOL

Futbolcumuz Volkan Demirel’den açıklamalar

03 Ocak 2019 Perşembe 11:39

Futbolcumuz Volkan Demirel, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın toplantısı düzenledi. Volkan Demirel şunları söyledi:

"Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu soğukta zahmet edip buraya geldiniz. Özür de diliyorum. Bu konuyla alakalı, kendimle alakalı gündemi bu kadar meşgul ettiğim için. Kusura bakmayın.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; camia olarak içinde bulunduğumuz durum gönülden, ruhen ve akılla düşünen bir Fenerbahçeli için kabul edilebilecek bir durum değil. Hep beraber Fenerbahçeliler olarak kalben ve ruhen, bu ruhu taşıyan insanlar olarak Fenerbahçe’yi hep birlikte yukarılara taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bunun için ben bundan önce olduğu gibi bundan sonra elimden gelen her şeyi yapmak için var gücümle belki bulunduğum yerde belki bulunmadığım yerde elimden gelen desteği vermek için elimden geleni yapacağım.

Bu geçen süreçte yaşananlarla beraber tabii ki yaşadıklarımız var, olanlar var, konuşmalar var. Bunlar tabii ki artık geride kaldı. Şu an geriyi fazla konuşmaya gerek yok. Önümüze bakıp Fenerbahçe’nin bulunduğu ortamdan Fenerbahçemizi çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yaşanan zamanda da kendi adıma yapmış olduğum yanlışlar, konuşmalar, kırgınlıklar, üzdüğüm insanlar varsa tüm camiam adına onlardan özür diliyorum. Başkanımızın da belirttiği gibi, çok önemli bir insan benim için, beni kendisinin de çok sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Başta Başkanım olmak üzere Asbaşkanımdan da özür diliyorum. Ben şu anda tamamen duygularıyla konuşan bir insanım. Yazılı bir metnim, açıklamam yok. Sadece duygularıyla hareket eden bir insanım. Bu yüzden kırmış olduğum insanlar olabilir, kırmış olduğum insanlardan gerçekten sizlerin huzurunda özür diliyorum. Ben her zaman söylediğim gibi Fenerbahçe için varım, var oldum, bundan sonra da Fenerbahçe için var olacağım."

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/