FUTBOL

Fenerbahçemizin rakibi; Ümraniyespor

23 Ocak 2019 Çarşamba 20:47

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında 24 Ocak Perşembe günü Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve A2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynan son 16 turu ilk maçında rakibine 1-0 mağlup olan Futbol A Takımımıza, turu geçmek için en az iki farklı galibiyet gerekecek. Fenerbahçemiz 90 dakikayı 1-0 üstün tamamlarsa karşılaşma uzatmalara gidecek ve yine skor değişmezse turun galibini seri penaltı atışları belirleyecek. 1-0 dışındaki 1 farklı Fenerbahçe galibiyetlerinde, her türlü beraberlikte ya da Ümraniyespor galibiyetlerinde ise turu geçen taraf Ümraniyespor olacak.

Kupaya 5. turdan katılan Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'u 1-0 ve 5-2'lik skorlarla saf dışı bırakmıştı. Ümraniyespor ise kupada sırasıyla Erzin Belediyespor, Anagold 24Erzincanspor ve 1461 Trabzon'u eleyerek son 16 turuna geldi.

Geçen sezondan kalan ceza nedeniyle maça Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek

Fenerbahçemiz ile Ümraniyespor arasında oynanacak son 16 turu rövanş maçını hakem Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ile Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan.