FUTBOL

Teknik Sorumlumuz Erwin Koeman, Spartak Trnava maçını değerlendirdi

14 Aralık 2018 Cuma 01:36

Teknik Sorumlumuz Erwin Koeman, Spartak Trnava maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Koeman, Yiğithan’ın sakatlığı ve Mahsun Çapkan’ın performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak maçı değerlendiren Erwin Koeman, “Tipik bir 0-0 maçı olarak gözüküyordu. Yaptığımız bir hatadan dolayı kalemizde golü gördük. Maçın ilk yarısında daha iyi olan taraf bizdik. 40. dakikada civarında rakibin kullandığı kornerde yaptığımız hatayla golü buldular. O dakikaya kadar herhangi bir pozisyonları yoktu. Kalemize gelen ilk şut gol oldu. Bizim için bu sezonun şu ana kadarki tipik görüntüsünü yansıtan bir goldü.” ifadelerini kullandı.

Yiğithan’ın sakatlığıyla ilgili konuşan Koeman, “Durumu çok iyi gözükmüyor. Hastaneye gitmeli, gerekli muayeneler yapılmalı. Durumu çok iyi değil.” dedi.

Mahsun Çapkan’ın performansını da değerlendiren Koeman, “Çok çalıştı. Topa ilk dokunuşları bazen iyi bazen iyi değildi. Bazen hatalar yaptığını gördük. Takım için maksimumunu verdi. 75 dakika sahada kaldı ve bu süre onun için yeterli oldu. Onun için harika bir fırsattı. Maçı kaybettik, tüm mesele her zaman skordur ama onun özelinde değerlendirecek olursak güzel bir akşamdı.

Son olarak Phillip Cocu’nun sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili sorulan soruya ise Koeman, “Ben her şeye hazırım.” cevabını verdi.