FUTBOL

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal: Fenerbahçe için her şeyi yapacak bir tutkuya sahibiz

18 Aralık 2018 Salı 20:59

Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Ersun Yanal Fenerbahçe Televizyonu’ndan canlı yayınlanan “Güncel” programına konuk oldu. Programda Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'a  'Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır' baskılı bir tişört hediye edildi.

İlk olarak imza törenine ilişkin konuşan Teknik Direktörümüz, “Sürpriz hiçbir şey olmadı. Zaten sürpriz olacak herhangi bir gelişme de olmadı. Düşlediğimiz ve hayal ettiğimiz, sevdiğimiz, mutlu olduğumuz bir ortam, herkesi mutlu eder. Bu da büyük bir mutluluk. Çünkü hayal ettiğiniz ve düşlediğiniz bir ortamdasınız. Dolayısıyla böyle bir ortamda yaşamak ve bulunmak oldukça büyük bir mutluluk. Burası da Fenerbahçe olunca mutluluk daha da artıyor. Hep beraber olduk. Sayın Başkanımız, ben çok konuşmasam da, ara satırları olmayan çok net açıklamalar oldu. Umuyorum bu çok net açıklamalarla kamuoyunda da soruların cevapları yerini bulmuştur.” dedi.

Fenerbahçe, burada yaşadığım güzel günlerin ve tekrar burada olmamın bir nedeni

Fenerbahçe taraftarı için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın çok beğenilmesi ile ilgili de görüşlerini belirten Ersun Yanal, “Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü. Fenerbahçe, başarılarının ötesinde hedefleri olan bir camiadır. Fenerbahçe taraftarının gücüyle herkesi etkilemiş ve bugün belirleyici bir rol edinmiş bir camia. Bütün bu camianın gücü ve etkisi, Türk sporunun ötesine geçmiş. Bu camia eğitimci olmuş, sektör olmuş, spor üretmiş ve bu camianın dinamikliği ülkemize tutkuyu ve sevgiyi aşılamış. Dolayısıyla Fenerbahçe hepimizin içinde bıraktığı derinlikten öte benim Fenerbahçe’de yaşamış olduğum o güzel günlerin tekrar burada olmamın bir nedeni olmuş. Büyük taraftarımızın tevazusu, isteği, arzusu ve coşkusu beni ayrıca mutlu ediyor. Onların bize yüklemiş olduğu misyon ve sorumluluğun da altında kalmamak için çalışma aşkını ve enerjisini oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.

Bana gösterilen bu tevazuyu sorumluluk olarak algıladım

Uzun bir aradan sonra Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçemizin başında olmanın yarattığı duyguları ise şu şekilde anlattı:

“Taraftarın göstermiş olduğu sevgi ve destek, Fenerbahçe’nin lehine kullanıldığında çok büyük bir güç. Bizim tek amacımız ve hedefimiz, takımımızın, Fenerbahçe Kulübümüzün hedeflerine ulaşması. Bu büyük gücü arkamıza aldığımızda; oyuncularımızla, yöneticilerimizle, sizlerle ve bütün Fenerbahçe ailesi ile Fenerbahçe ailesinin dışında bize sempati besleyen herkesle birlikte Fenerbahçe’yi gerçek değerli olan başarılarla kılmak insana büyük bir enerji veriyor. O enerji ve aşkı yaşadığınızda size gösterilen o duygusallığın anlamını anlıyorsunuz. Bu büyük bir sorumluluk. Ben o gün orada bana gösterilen bu tevazuyu sorumluluk olarak algıladım.”

İyi bir takımla taraftarımızın istediği coşkulu oyunu oynayacağız 

Takımımız ile ilgili hedeflerinden de bahseden Ersun Hoca, “Camiamızın ve taraftarımızın hiç kuşkusu olmasın. Biz Fenerbahçe’nin bu yürüdüğü yolda her şeyi Fenerbahçe’nin lehine yapabilecek kadar bu işe tutkuyla bağlıyız. Bu tutkuyu da başarıya dönüştürecek her türlü fedakarlığı da yapmaya hazırız. Bu fedakarlığın altında yatacak olan en önemli şey, Fenerbahçe için koşulsuz ve nedensiz görev almak ve bunu yerine getirmek olacaktır. Profesyonel gibi gözüksek de bir kontratımız olsa da bunun dışında her şey Fenerbahçe’nin lehine yapılacaktır. Bu gücü biliyoruz. Bu güçle sahaya çıktığımızda neler yapabileceğimizi biliyoruz. İyi bir takım kuracağız. İyi bir takımla sahada Fenerbahçe taraftarının istediği coşkulu oyunu oynayacağız. Bu coşkulu oyunu oynarken onların keyif ve zevk almasıyla ortaya çıkacak güzel duyguları hep beraber yaşayacağız. İyi bir takım gelecek.” dedi.

4. yıldızı takmaya geldik

Taraftarımıza da mesaj ileten Teknik Direktörümüz, 4. yıldızı takmaya geldiklerini belirterek, “Biz 4. yıldızı takmaya geldik. Fenerbahçe her maçını kazanmak için sahaya çıkar. Fenerbahçe kiminle oynarsa oynasın o maçı kazanmak için çıkar. Dünyanın neresinde olursa olsun hangi iklimde hangi konjonktürde olursa olsun o maçı kazanmak için çıkar. Bir kere her maçı kazanmak için çıktık. Bu dakikadan sonra Fenerbahçeli taraftarların keyif alacağı, istediği ve özlediği takımlarının oluşumu için düğmeye bastık. Çok kısa bir süre içerisinde de onların zevkle izleyecekleri bir takımı yaratmak için yola çıktık ve yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Teknik direktörümüz Ersun Yanal sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Bu bir takım oyunu. Tek başımıza değil hep beraberiz. Başta tribünde taraftarlarımız, camiamız; futbolcularımız, yönetimimiz, bizler ve bizler hep birlikte bu kulvarda başarıya koşacağız.”

‘Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır” tişörtü ön satışta

Teknik Direktörümüze hediye edilen  'Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır' tişörtüne taraftarlarımız, www.fenerium.com.tr/urun/detay/soz-konusu-t-shirt-a-407-0-l/1100250 adresinden ulaşabilir.

Haberin diğer fotoğrafları

/