FUTBOL

Mathieu Valbuena’dan maç sonu açıklamaları

17 Aralık 2018 Pazartesi 23:33

Fenerbahçemizin Süper Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 16. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından futbolcumuz Matiheu Valbuena, açıklamalarda bulundu.

Valbuena ilk yarıda oldukça iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Çok iyi bir ilk yarı geçirdik. Ürettik ve oynadık. İstediğimiz gibi oynayarak golleri de bulduk. 1-0’ı, 2-0’ı bulduk. İkinci yarı ise tam tersi oldu ve bizim için profesyonellik dışıydı. Diyeceğim başka bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

İkinci yarıdaki performans düşüklüğünü sebeplerine ilişkin soruyu ise Mathieu Valbuena şu şekilde yanıtladı:

“Çok coşkulu ve çok hareketli bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarı tamamen bambaşka bir yüzümüz vardı. Bu kabul edilemez. Burada bir şeyler söylemem işe yaramaz. Yarın biz kendi aramızda oturup konuşacağız. Aslında Fransa’da kullandığımız bir deyim vardır. Bu konuyla alakalı bu deyimi belirtmek istiyorum. “Kol kırılır, yen içinde kalır” derler. Bizim için kol kırılacak ve içinde kalan ne varsa aile içinde kalacak. Biz aile arasında konuşacağız. Böyle durumlar aile arasında kalır. Aile içinde kirli bir durum varsa, kötü bir durum varsa aile içinde kalır." ​