FUTBOL

Onur Başar: "Galibiyet serimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz"

12 Kasım 2018 Pazartesi 18:29

Radyo Fenerbahçe’ye telefon bağlantısıyla katılan Futbol Takımımızın İdari Menajeri Onur Başar, takımımızın son dönemde ortaya koyduğu performansı değerlendirdi.

Üst üste alınan galibiyetlerin takımın motivasyonuna katkı yaptığını ifade eden Futbol Takımımızın İdari Menajeri Onur Başar, "Son iki üç maça değinirsek, özellikle de Galatasaray maçına baktığımızda ilk yarıda istediğimiz skoru elde edememiştik, ikinci yarı skoru 2-2 yaptıktan sonra üçüncü golü de kıl payı kaçırdık. Oradan 3 puanla dönemediğimiz için tabii ki üzgündük ama takım olarak 2-0’lık bir skordan sonra 2-2 yapmak ve takım halinde hem saha içinde hem de saha dışındaki mücadelelere baktığımızda bizim için gerçek anlamda bir motivasyon olmuştu. Hatta soyunma odasında da kendi aramızda, ‘Anderlecht ve Aytemiz Alanyaspor maçları bizim için artık bir seri yakalama adına iyi bir fırsat.’ şeklinde konuştuk. Geldiğimiz noktada iki maçı da 2-0’lık skorlarla tamamlayıp 4 gol attık. Kendi sahamızda gol yemeyip iki farklı müsabakadan, iki farklı organizasyondan 3 puanla ayrılmak bizim için gerçekten çok iyi oldu.” dedi.

Lige verilen milli arayı da değerlendiren Onur Başar, “Bizim çok çeşitli milli takımlardan oluşan bir takımımız var. Kadromuzun büyük bir kısmı da milli takımlarda. Gelecek hafta ortası itibariyle takım olarak tekrar toplanacağız ve bir araya geleceğiz. Ondan sonra da Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a yolculuğumuzu gerçekleştireceğiz. İnşallah oradan da 3 puanla dönerek galibiyet serimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.