FUTBOL

Mathieu Valbuena: "Çok sıra dışı bir takım ruhu gösterdik"

03 Kasım 2018 Cumartesi 17:53

Futbolcumuz Mathieu Valbuena, Galatasaray ile oynadığımız maç sonunda yaptığı açıklamada, 2-0 geriye düştükten sonra "çok sıra dışı bir takım ruhu gösterdiklerini" söyledi.

Valbuena, şöyle konuştu: "Uzun bir aradan sonra süre bulduğum, sahada olduğum ve takımıma katkı verebildiğim için mutluyum. Zor dönemden geçtim. Yarışmacı bir oyuncuyum. Rekabeti seven ve futbola tutku duyan bir oyuncuyum. Aynı zamanda takım arkadaşlarımı dışarıdan izlemek de son derece zorlayıcıydı. Ben bir profesyonelim. Kendime güveniyorum, kalitemi biliyorum. Bu takıma neler verebileceğimi gayet iyi biliyorum. Bu inançla kendimi hazır tutmaya çalıştım. 2 aydır ilk 11’de forma giyemiyordum. Bugün tekrar takımıma katkı vermek için arzulu bir şekilde sahaya çıktım. Önemli olan Valbuena değil en önemlisi takımdır. Takımımız bu akşam çok iyi bir görüntü sergiledi. Çok sıra dışı bir takım ruhu gösterdiğimizi düşünüyorum. Bunun altını çizmek önemli.".

"ÇOK ÜZÜCÜ BİR HABER ALDIK"

Hayatını kaybeden taraftarımız Koray Şener'in yakınlarına başsağlığı dileyen Valbuena, "Maç içinde kötü bir haber aldık. Çok genç bir taraftarımızın maç içerisinde vefat ettiğini duyduk. Yüreğimizi yakan bir haberdi. Büyük üzüntü duyduk. Biraz da onu düşünerek sahadaydık. Ailesine, yakınlarına, onu sevenlere ve Fenerbahçe camiasına da başsağlığı dilemek istiyorum. Çok üzücü bir haberdi. Biraz da taraftarımızın vefatı haberiyle beraber mücadelemizi sahada devam ettirdik" diye konuştu.


EN ÖNEMLİSİ TAKIM 

Valbuena sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben hiçbir zaman pes etmem. Hayatım boyunca pes etmeyi sevmedim. Gitmek istediğim yoldan hiçbir zaman vazgeçmedim. Her zaman oynadığım kulüplerde elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım. Katkı verdiğime de inanıyorum. Benim ödülünü aldığım şey aslında çalışmak. Çalışmanın ve pes etmemenin karşılığını alıyorum. Tabii ki oynamadığım zaman mutlu değildim. Daha önce de söylemiştim, eğer bir oyuncu oynamadığı zaman mutluysa bir sorun vardır orada. En önemlisi takım. En önemlisi Fenerbahçe. Fenerbahçe zor bir dönemden geçiyor ama sahaya güzel bir karakter yansıttık. Bizim için zor bir akşamdı. Kendimi ve vücudumu iyi hissediyorum. Çalışmalarıma aynı şekilde devam edeceğim. Belki insanların kafasında benimle ilgili şüphe vardı ama bunlara takılmayıp saha içinde işinizi yapmalısınız".