FUTBOL

Dinamo Zagreb basın toplantısından notlar

28 Kasım 2018 Çarşamba 21:49

Fenerbahçemiz ile Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçı öncesi Dinamo Zagreb Teknik Direktörü  Nenad Bjelica ve Bosna Hersekli futbolcusu Izet Hajrovic, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir basın toplantısı düzenledi.

İlk olarak maçı değerlendiren Nenad Bjelica, “Biz her daim en güçlü halimizle maça çıkıyoruz. Bizim için Hırvatistan Ligi ya da Avrupa Ligi önemli değil. 3 puan için savaşıyoruz. Tek amacımız var o da galibiyet” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin kaliteli oyuncuları olduğunu belirten Izet Hajrovic ise, “Fenerbahçe'nin Türkiye'de ligde zor durumda olduğunu biliyoruz. Belli kaliteleri var ve zorlanacağımızı biliyoruz fakat kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe kendi stadında kendi seyircisi önünde oynayacak. Olumsuz bir durumda olsalar da belli bir kaliteleri var. İyi maç çıkarmaya çalışacaklar ve bizim de tedbirli olmamız gerekiyor. Biz bu grupta gereken başarıya gösterdik ve buna devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Hırvatistan temsilcisi maç öncesi son antrenmanını Stadımızda yaptı. Saat 21.00’de başlayan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları