FUTBOL

Andre Ayew: "Koray Şener bizden biriydi, o bizim taraftarımızdı"

03 Kasım 2018 Cumartesi 17:53

Fenerbahçemizin Ganalı futbolcusu Andre Ayew, 2-2 eşitlikle tamamlanan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maç öncesi vefat eden taraftarımız Koray Şener’le ilgili duygularını dile getiren Ayew, ısınma sırasında Galatasaraylı futbolcu Donk ile yaşadığı gerginlikle ilgili de konuştu.

İlk olarak karşılaşma öncesi vefat eden taraftarımızla ilgili düşüncelerini paylaşan Andre Ayew, “Öncelikle takım olarak Fenerbahçe ailesi olarak taraftarımızdan teknik ekibime kadar büyük bir üzüntü yaşıyoruz kaybettiğimiz 22 yaşındaki taraftarımız için. Bunlar aslında her zaman futbolun önüne geçiyor. Bazı şeyler futboldan daha önemlidir hayatta. O da bizden biriydi, bizim bir taraftarımızdı. Fenerbahçe olarak ailesine başsağlığı diliyoruz. Umarım bu süreçte güçlü olurlar. Biz de bu süreci atlatmaları için onlara destek olacağız. Bu olay yüzünden maçı değerlendirmek zor” dedi.

Maç öncesi ısınma sırasında Galatasaraylı Donk ile yaşadığı gerginlikle ilgili soruya Ayew, “Bu futbolun bir parçası. Özellikle derbi maçların bir parçası. Bütün dünyanın izlediği bir maçta tabii ki biraz daha saygı olmasını bekliyoruz. Yaptığı hareketten dolayı tabii ki mutlu olmadık ama geçti artık. Önümüzdeki maça bakmamız gerekiyor” cevabını verdi.