FUTBOL

Andre Ayew: "Çıkışımızı sürdürmeliyiz"

11 Kasım 2018 Pazar 09:34

Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 yendiğimiz maçta takımımızın ilk golünü atan Andre Ayew, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ayew şöyle konuştu: "İyi bir maç çıkardık. Maça iyi başladık. Aytemiz Alanyaspor’un kesinlikle her an oyunun kaderini değiştirebilecek çok iyi oyuncuları var. Biz de şu anda iyi bir periyottayız. Galatasaray’la berabere kaldık, Anderlecht’i yendik. Dolayısıyla bugün özgüvenli bir şekilde geldik. İyi oynadık, iyi savaştık, kompakt bir görüntü sergiledik. Takım arkadaşlarımı daha iyi tanımaya, onların hareketlerini daha iyi görebilmeye başladım. Onlar da aynı şekilde beni daha iyi tanımaya başladı. Bu şekilde devam edersek Fenerbahçe'yi daha iyi yerlerde göreceğiz".

Oyuncumuz Ayew takımımızdaki teknik sorumlu değişikliği ile ilgili de şu ifadeleri kullandı: "Cocu’nun da çok iyi bir tarzı vardı. Biz onun zamanında da elimizden gelenin en iyisini yapmayı denedik ama işler iyi gitmedi. Koeman göreve geldikten sonra işler biraz daha iyi gitmeye başladı. Futbol bu şekildedir. Biz Cocu varken de Koeman varken de her zaman elimizden gelenin en iyisini vermeye çalıştık sahada. Futbol bu şekilde, kafanızı kaldırıp yolunuza devam etmeniz gerekir. 3 maç iyi bir grafik sergilemiş gibi gözüksek de ligdeki pozisyonumuz hala çok iyi değil. Bu şekilde devam edip önümüzdeki zor maçlarda çıkışımızı sürdürmemiz gerekiyor".