FUTBOL

Onur Başar: "Oyuncularımızın motivasyonu çok iyi ve kazanacağımıza inanıyoruz"

24 Ekim 2018 Çarşamba 17:44

Futbol Takımımızın İdari Menajeri Onur Başar, takımımızın Anderlecht ile oynayacağı karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda, Fenerbahçe Televziyonu’na konuşan İdari Menajerimiz Onur Başar, takım olarak Anderlecht deplasmanından 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını ifade etti.

Sözlerine galibiyete olan inancını paylaşarak başlayan İdari Menajerimiz Onur Başar, “Bugün sabah 11.40 uçağı ile geldik ve otelimize yerleştik. Şu anda Anderlecht maçının son hazırlıklarını gerçekleştiriyoruz. Bu hafta içi özellikle Sivasspor maçından sonra tabi ki istediğimiz galibiyeti elde edememenin üzüntüsüyle beraber bu maça çok odaklandık. Spartak Trnava maçı öncesinde de konuştuğunuz gibi Avrupa Ligi de bizim için çok önemli. Gruptan çıkmak istediğimiz, ilerlemek istediğimiz ve çıkabileceğimize inandığımız bir grupla eşleştik. Bu nedenle tüm motivasyonumuzla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Takım olarak tıpkı Trnava maçında olduğu gibi kazanacağımıza inanıyoruz. Biz, Fenerbahçe olarak her zaman ister içeride olsun ister dışarıda olsun sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Oyuncularımıza baktığımızda da motivasyonun çok yüksek seviyede olduğunu söyleyebilirim. Bu da bizim için heyecanlandırıcı ve mutluluk verici.” dedi.

Takımımızın her geçen gün daha iyi bir noktaya geldiğini ifade eden Futbol Takımımızın İdari Menajeri Onur Başar, “Son 3 resmi maçımızda bir gol yememenin mutluluğunu yaşamakla birlikte artık gol atma zamanı geldi, diye düşünüyoruz. Çünkü yavaş yavaş maçlarda çok pozisyonlara giriyoruz, gol şansı buluyoruz. Artık bu kalenin önündeki şanssızlığımızı gidererek daha fazla gol atarak, takımı galibiyete taşıyacak gollerle artık 3 puana ulaşmak istiyoruz. Bizim için bu saatten sonra artık kaybedilecek puan yok. İster Avrupa’da ister ligde olsun ve bunun da bizim için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum. Yarın buradan alacağımız 3 puan Anderlecht ile bir sonraki içeride oynayacağımız maç için avantaj olacak. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Antrenmanlarda özellikle oyuncularımızın bireysel performansları olsun,  takım olarak taktik çalışmaları olsun, orada gösterdikleri performans bizim için çok umut verici. Dediğiniz gibi yeni bir takımız ve kolay değil. Bir takımı yeniden oluşturmak, yeniden bir sistem kurmak gerçekten de kolay değil, bugünün futbolunda. Ligde de olsa Avrupa’da da olsa kolay takım diye bir şey söz konusu değil. Biz, kendimize inanıyoruz.Her geçen gün takımın güçlendiğini görmek, bizim bundan sonraki maçlarda puanlarımızı yükselterek ligde de Avrupa’da da daha iyi noktaya gelebileceğimize inanıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.