FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Serhat Deniz ve oyuncularımız, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:25

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Serhat Deniz ile Kaptanımız Fatma Kara Şahinbaş ve oyuncularımız Alice Kusi, Danielle Marcano, 2-0’lık Galatasaray Petrol Ofisi galibiyetinin ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.
 
Teknik Direktörümüz Serhat Deniz, “Oyuncularımı tebrike diyorum. İnanılmaz mücadele ettiler. Her geçen gün daha iyi oynadığımızı biliyorduk. Bunu bugün gösterdiğimiz için mutluyum. En büyük tebriği oyuncularım hak ediyor. Onlar maçların belirli olmadığı tarihlerde bile hiç durmadan özveriyle çalıştılar. Biz play-off’lara hazırlandığımızı hep söylemiştik. Yarı finalin ilk ayağını aldık. İnşallah ikinci ayağını da güzel bir oyun ve skorla geçip finale adımızı yazdırıp kupayı alan taraf olmak istiyoruz. Buna inandık. İnşallah bu yolda çalışmaya devam.” dedi.
 
Kaptan Fatma Kara Şahinbaş, “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlk maçı aldık ama bir maçımız daha var. O maça hazırlanmak için de 1 hafta süremiz var. İyi oynadık, çok iyi mücadele ettik.” şeklinde görüş bildirdi.
 
1 gol 1 asistle oynayan Alice Kusi, “Bugün çok heyecanlıyım. İyi bir iş çıkarttık. Gol attığım ve asist yaptığım için çok mutluyum. Taraftarlarımızın da desteğini güzel bir şekilde aldık. Onlarla gurur duyuyorum. Sonuna kadar savaşacağız.” diye konuştu.
 
İlk golümüzün sahibi Danielle Marcano ise Galatasaray Petrol Ofisi karşısında tüm takım olarak galibiyete inandıklarını söyledi.