FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız derbi öncesi müzemizi gezdi

14 Ocak 2023 Cumartesi 18:20

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 11. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray Petrol Ofisi ile oynayacağı maç öncesi Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze turuna katıldı. Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü üyelerimiz de burada Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımızı çiçeklerle karşılayarak, derbide başarılar diledi.

Teknik ekip ve oyuncularımız ziyaret çerçevesinde Fenerbahçe Müzesi ile soyunma odası ve saha içini gezdi. Futbolcularımız, geziyi toplu fotoğraf çekimiyle tamamladı.

Ziyaretle ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Özkan Beceren, “Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Camialar geçmişi ile büyürler. Biz de çocuklarımıza bu camianın geçmişini, şampiyon olduklarında bu tarihin içinde yer alabileceklerini gösterdik. O yüzden böyle bir organizasyon yaptık. Bizim için çok duygusal bir gezi oldu. Galatasaray maçında da bu ruhu yansıtacak şekilde mücadele ederek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Çocuk ve Gençlik Kulübü’ne de ayrıca teşekkür ediyorum. Derbi öncesi onların, taraftarların desteği ve güveni ile bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.
 
Kaptan Fatma Kara Şahinbaş da, “Bu müze turu hem kızlar için hem takımımız için iyi bir motivasyon kaynağı oldu. İleri de inşallah bizim kupamız da burada olacak. Bunu ilk olarak bu sezon başarmak istiyoruz. Güzel bir ziyaret oldu. Çocuk ve Gençlik Kulübüne de teşekkür ederiz. Çok sıcak bir karşılamaydı. Biz de çok mutlu olduk. “ ifadelerini kullandı.
 

Basın Fotoğrafları