FUTBOL AKADEMİ

Her zaman olduğu gibi bir kez daha ‘Önce Farkındalık’ diyoruz!

26 Eylül 2022 Pazartesi 17:50

Pek çok sosyal projenin bayraktarlığını yaparak ‘farkındalık’ yaratan ve bu noktada en önemli paydaşlardan biri olan Kulübümüz, geçmişte olduğu gibi bugün de otizmli bireylerin yaşamında fark yaratmak için "ÖNCE FARKINDALIK” diyerek önemli bir projenin parçası oldu.

Otizmli çocuklarımızın gelişimi için mücadele eden en önemli kuruluşlardan biri olan Sporben Otizm Derneği tarafından bu yıl ilk kez ‘Otizm için Oyna’ projesi kapsamında düzenlenen Otizm Farkındalık Tenis Turnuvası’na özel davetle katılan Kulübümüzü, geleceğimizi inşa ettiğimiz, öz kaynağımız olan Fenerbahçe Futbol Akademimiz temsil etti.

Antuka Tenis Akademisi’nin ev sahipliği yaptığı turnuvada Fenerbahçe Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar,  Akademimizin İdari Sorumlusu Serdar Alkın ve Akademimizin Teknik Sorumlusu Serkan Görgeç ile çok sayıda otizm gönüllüsü de yer aldı.

Kulübümüzün geçmiş yıllarda ‘Otizme Gol At’ ve ‘Otizme Servis At 1 ve 2’ gibi ses getiren projelerle otizm konusuna verdiği destek bu kez ‘Otizm için Oyna’ projesi ile devam etti. Otizmli bireylerin spor aracılığıyla sosyal hayata kazandırılması adına farkındalık yaratmak için organize edilen bu özel etkinlikte Akademimizin Teknik Sorumlusu Serkan Görgeç, otizmli bireylerle tenis oynadı.

Turnuvanın sonunda Fenerbahçe Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar,  Akademimizin İdari Sorumlusu Serdar Alkın ve Akademimizin Teknik Sorumlusu Serkan Görgeç’e plaket takdim edildi.

Fenerbahçe Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar da otizmli birey Meri Cankardeş’e imzalı formamızı hediye etti.

Basın Fotoğrafları