FUTBOL AKADEMİ

U12 Takımımız Niğde Turnuvası’nda mücadele etti

05 Eylül 2019 Perşembe 16:08

U12 Takımımız; Valiliği, Niğde Belediyesi ve Niğde Anadolu FK tarafından düzenlenen 'Niğde U12 Cup’ turnuvasında mücadele ediyor.
 
5 Şubat Stadı'nda gerçekleştirilen, bugün başlayan ve yarın sona erecek olan U12 Turnuvası’nda 6’şar takım 2 grupta mücadele edecek.
 
U12 Takımımız B Grubu’nda; Adana Demirspor, Altınordu, Ankaragücü, Gazişehir Gaziantep ve Konyaspor takımlarıyla eşleşti.
 
A Grubu’nda ise Galatasaray, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Sivasspor, Yeni Malatyaspor ve Niğde Anadolu takımları yer alıyor.
 
Fenerbahçe U12 Takımımız ilk gün karşılaştığı Ankaragücü’yle 0-0 berabere kalırken; Konyaspor’u 1-0, Adana Demirspor’u da 3-0 mağlup etti. Daha sonra karşılaştığı Altınordu’ya ise 3-0 mağlup olan Takımımız grubun son maçında Gazişehir Gaziantep'i 2-0 yenerek B Grubu'nu ikinci sırada tamamladı ve yarı finale yükseldi.
 
Yarı finalde karşılaştığı Galatasaray’ı penaltılarda 5-4 yenerek finale yükselen U12 Takımımız, şampiyonluk maçında ise İzmir ekibi Altınordu’yla karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan Altınordu turnuvayı şampiyon tamamladı.
 

Haberin diğer fotoğrafları

/