FUTBOL AKADEMİ

Futbol altyapı takımlarımız ulusal ve uluslararası turnuvalarda mücadele ediyor

22 Ağustos 2019 Perşembe 20:26

Fenerbahçe 11 ve 15 Yaş Altı Futbol Takımlarımız, ulusal ve uluslararası turnuvalarda yer alarak sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

U15 Takımımız 2019 Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası’ndaki ilk maçına çıktı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinin ev sahipliği yaptığı ve Beşiktaş, Altınordu, Balıkesirspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor, 1308 Osmaneli Belediyespor, Sakaryagücü Spor gibi takımların yer aldığı 2019 Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımımız, bugün ilk maçına çıktı. 

Osmaneli Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen turnuvadaki ilk maçında Altınordu ile karşılaşan Fenerbahçe U15 Takımımız, rakibine 2-1 mağlup oldu. Takımımızın tek golü 50.dakikada Aslan Atay’dan geldi. 

Öte yandan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de turnuva öncesinde U15 takımımıza bir ziyaret gerçekleştirdi. Futbolcularımızla kısa bir süre sohbet eden Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, başarı dileklerini iletti.

U11 Takımımız Polonya'da kayıpsız devam ediyor

Polonya'nın Gdansk şehrinde organize edilen Deyna Cup 2019’a katılan Fenerbahçe 11 Yaş Altı Futbol Takımımız, turnuva kapsamında iki hazırlık maçı oynadı. İlk maçında Beniaminek 03'ü 7-0 mağlup eden takımımız, ikinci maçında da Mönchengladbach’ı 3-2 yendi.

Haberin diğer fotoğrafları

/