FENERİUM

Derbi ruhunu hissederek Kadıköy’ü sarı laciverte boyayacak taraftarlarımızı Maraton Fenerium Mağazamıza bekliyoruz

06 Ocak 2023 Cuma 12:36

Yenileme çalışmaları devam eden Maraton Fenerium Mağazamız, derbi öncesi taraftarlarımız ile buluştu.

“Derbi Fenerium’suz olmaz” diyerek yeni konsept mağazamızın büyük açılışına kısa bir süre kala yenileme çalışmalarımıza ara verilirken, mağazamızın bir bölümünü bugün kapılarını taraftarlarımız için açtı.

Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel ile Fenerium çalışanlarımızın yer aldığı açılışta sembolik olarak Nar meyvesi kırıldı.

Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel: Bu mağazamız parmakla gösterilen, taraftarın gurur duyacağı bir mağaza olacak

75 günlük bir çalışma sonunda mağazamızın bir kısmının kapılarını açtığını ve tamamlandığında parmakla gösterilen, gurur duyulacak bir mağaza olacağını ifade eden Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel, “Fenerium ekibi olarak çok mutluyuz. Mağazamızı 23 Ekim’de kapattık ve bugün 75. gün. ‘Derbi Fenerium’suz, Fenerium 12. Adamsız olmaz’ diyerek derbi öncesi kısmen de olsa mağazamızı açtık. Ben burada bu mağazanın şu anki haline gelmesinde en baştan beri tamamen yolumuzu açan, bizden hiçbir desteği esirgemeyen Başkanımız Sayın Ali Y. Koç’a, Fenerium Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Esin Güral Argat’a çok teşekkür ediyorum. Tabii 75 gündür gece gündüz burada çalışan tüm ekip arkadaşlarıma, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu mağaza inşallah tümüyle bittiği zaman parmakla gösterilen, taraftarın gurur duyacağı bir mağaza olacak. Dolayısıyla büyük Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Bol bereketli satışlar olsun. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

Mağazamızın kapılarını açarken sembolik olarak Nar meyvesi kırılarak açılışını ise “Nar taneleri kadar bereketli olsun, satışları, ciroları olsun, şampiyonluklar getirsin. Bu sebeple de nar kırarak açılış yaptık.” diye değerlendiren Baştüzel, sözlerine şöyle devam etti: “75 gündür kapalı olduğumuz için ilk defa teşhire çıkarttığımız ürünlerimiz var. Özellikle de kış ayının kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde mont koleksiyonumuz da yerini aldı, onları da taraftarlarımızın beğenisine sunduk. Diğer yandan çalışma kısmına gelirsek de bu büyüklükte bir mağazayı 75 günde yapabilecek yetiye sahip olan ancak Fenerbahçe Spor Kulübü’dür, Fenerbahçe çalışanlarıdır, Fenerbahçe taşeronlarıdır.

Bahadır Baştüzel, hafta sonunda Galatasaray ile oynayacağımız derbi karşılaşmasına dair kısaca şu şekilde konuştu: “Bu mağaza uğur getirecek ve burada derbiyi kazanacağız."

Sabahın erken saatlerinde kapılarını açan mağazamızda alışveriş yapan taraftarlarımız da hem ürün çeşitliliğini hem de mağazamızın yepyeni konseptini çok beğendiklerini ifade etti.

Derbi ruhunu hissederek Kadıköy’ü sarı laciverte boyayacak taraftarlarımızı Maraton Fenerium Mağazamıza bekliyoruz!

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları