KULÜP

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ’NE ANADOLU’DA BÜYÜK İLGİ

11 Temmuz 2019 Perşembe 18:48

Yaşamın merkezi Ataşehir’deki kampüsünde bu yıl ilk defa 5 fakülte 12 programa öğrenci alacak olan Fenerbahçe Üniversitesi, tanıtım faaliyetleri kapsamında Anadolu’dan İstanbul’a en çok öğrenci gönderen iller arasında yer alan Eskişehir ve Konya’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler çerçevesinde Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Ali Rıza Büyükuslu ilk olarak Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Valilik makamındaki ziyarette, Fenerbahçe Üniversitesi’nin yüksek burs oranları ve dijital üniversite vizyonunun yanı sıra Eskişehirli başarılı öğrencilerin Fenerbahçe Üniversitesi’ne kazandırılması ve Eskişehir ili ile üniversite/sanayi iş birliğinin tesis edilmesi gibi konular görüşüldü. Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Büyükuslu’ya, Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Akbıyık da eşlik etti.

Bir diğer ziyaretini Anadolu’nun en önemli öğrenci potansiyeli ve dinamik genç nüfusu olan Konya’ya gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ile bir araya geldi ve 19 Temmuz 2019 tarihinde başlayacak tercih günleri öncesinde Konyalı üniversite adaylarına da çağrıda bulundu. Ziyarette ayrıca güçlü akademik kadrosu, bilimsel teknolojik altyapısı, mezuniyet sonrası iş imkanları, uluslararası iş birlikleri, sosyal olanaklar ve aynı zamanda Fenerbahçe Üniversitesi’nin bünyesinde yer alan fakülte ve bölümler (Spor Bilimleri(Antrenörlük Bölümü), Sağlık Bilimleri(Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümleri), Mühendislik ve Mimarlık(Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri), İletişim(Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya Bölümleri ) ve İktisadi Ve İdari Bilimler (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Bölümleri) hakkında bilgiler de verildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/