KULÜP

Fenerbahçe Üniversitesi İzmir’de tanıtıldı

26 Temmuz 2019 Cuma 19:48

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu üniversitemizin bölümlerinin tanıtımı için İzmir’de öğrenci organizasyonlarıyla bir araya geldi. Rektörümüz, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı da ziyaret etti. 

Program kapsamında ekim ayında ilk öğrencileri ile eğitim-öğretime başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi ve üniversitemizin akademik kadrosu üniversite adayı öğrencilere tanıtıldı.

Bünyesinde Spor Bilimleri (Antrenörlük Bölümü),  Sağlık Bilimleri (Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümleri), Mühendislik ve Mimarlık (Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri), İletişim (Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya Bölümleri ) ve İktisadi ve İdari Bilimler (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Bölümleri) Fakülteleri bulunan üniversitemizle ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’nun gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantıları oldukça verimli geçerken, üniversitenin yüksek burs oranları, dijital dönüşüm felsefesi, akademik alt yapı imkanları ile sosyal yaşam olanakları hakkında ayrıca bilgi paylaşımı yapıldı. 

İzmir ziyareti esnasında İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile temasa geçilerek İzmir’deki üniversite adaylarının üniversitemizin 5 fakültesi ve 12 bölümü (https://fbu.edu.tr/) hakkında daha fazla bilgiye sahip olması için liselere erişilmesi ve materyallerimizin dağıtılması konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu.

Haberin diğer fotoğrafları

/