SPOR OKULLARI

Fenerbahçe Spor Okulları Sömestre Kampı'nda üçüncü gün geride kaldı

03 Şubat 2022 Perşembe 09:30

Fenerbahçe Spor Okulları Geleneksel Sömestre Kampı'nda üçüncü gün öğrencilerimiz için hazırlanan antrenman programlarıyla devam etti.

Sabah saatlerinde başlayan yağmura rağmen antrenman programlarını uygulayıp, maçlarını oynayan öğrencilerimiz, öğleden sonra güneşin etkisiyle daha da keyifli bir çalışma ortamı buldu.

Kamp ile ilgili gözlem ve değerlendirme yapan Futbol Akademi İdari Menajeri Kemal Aslan, Fenerbahçe Futbol Spor Okulu antrenörleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Akademimize oyuncu kazandırma noktasında spor okullarımızdan beklentilerini paylaşan Kemal Aslan, Futbol Altyapı olarak okullarımıza her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve Futbol Spor Okulları’nın, Fenerbahçe Altyapısı için en önemli oyuncu havuzu olduğunu, bunun da iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.  Futbol Akademi İdari Menajeri Kemal Aslan, daha sonra antrenörlerimizin sorularını yanıtladı.

Toplantı sonrasında çocuklarımız sihirbaz gösterisi ile keyifli dakikalar geçirdi. Bu gösterinin ardından sporcularımız dinlenmeye çekildi.

Basın Fotoğrafları