SPOR OKULLARI

FENERBAHÇE SPOR OKULLARI SÖMESTR KAMPI 27-31 OCAK ANTALYA / KEMER

02 Ocak 2020 Perşembe 15:09

Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatörlüğümüz tarafından organize edilen ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren Futbol – Basketbol – Voleybol Spor Okullarımızın yanı sıra Dereağzı Merkez Masa Tenisi ve Atletizm Spor Okulu öğrencilerimizin yer alacağı sömestr kampı 27-31 Ocak tarihlerinde Limak Limra Hotel&Resort Antalya/Kemer bölgesinde gerçekleşecektir. Konaklama 4 gece 5 gün olup her şey dâhil konseptindedir. Otele 27 Ocak öğlen giriş,  31 Ocak öğlen çıkış yapılacaktır.
               
Kampımız ile ilgili detaylar ise şu şekilde;
 
KAMPIN AMACI VE İÇERİĞİ:
 
Kampımızın amacı, Türkiye geneli okullarımızı bir araya getirerek, farklı illerden gelen çocuk ve gençlerimizi birbirleriyle kaynaştırmak, erken yaşta sorumluluk duygusu,  takım ruhu ve sportif bilinç kazandırmak, sportif anlamda teknik gelişimlerine katkı sağlarken eğlenceli ve eğitici serbest zaman aktiviteleriyle kaliteli bir sömestre tatili yapmalarını sağlamaktır.
 
Ayrıca kampımızda yer alan branşlarda gerçekleştirilen antrenman ve müsabakalar Fenerbahçe Futbol altyapı oyuncu izleme birimimiz ve ilgili altyapı branş antrenörleri tarafından gözlemlenerek yetenekli sporcular takip altına alınacaktır. Her yıl düzenlenen sömestre ve yaz kamplarında yapılan taramalar neticesinde kulübümüz altyapı takımlarına birçok yetenekli sporcu kazandırılmıştır.   
 
KAMP ETKİNLİKLERİ:
 
-          Gündüz sportif faaliyetler, antrenman ve müsabakalar
-          Serbest zaman aktiviteleri ve oyunlar
-          Akşam animasyon gösterileri ve şovlar
-          Sinema gösterimleri
 
SAĞLIK:
 
Çocuklarımızın kampımıza sağlıklı bir şekilde gelip dönmesi en çok önem verdiğimiz konulardan biridir. Kampta 24 saat boyunca Kulüp doktorlarımız ve ilk yardım ekibimizin yanı sıra ambulans hazır bulunacaktadır.  İlaç kullanan öğrencimiz var ise yanında getirdiği ilaçlar sorumlu grup liderlerine teslim edilecek ve doktorumuza bilgi verilecektir.  İlaç kullanımına doktor gözetiminde devam edilecektir. (Tüm ilaçlar revirde muhafaza edilir, öğrenci odalarında ilaç bulundurulmaz) Kampımızda sağlık problemi ile ilgili tüm işlemler veli haberdar edilerek yapılacaktır.
 
GÜVENLİK:
 
Kampa katılan çocuklarımız  kamp süresince otel içerisinde ve dış alanlarda, sabah-öğle-akşam yemeklerinde, antrenman saatlerinde ve boş zaman aktivitelerinde FB Spor Okulları antrenörleri, kamp sorumluları ve grup liderlerinin gözetiminde olacaklardır. Akşam yat saatinden itibaren görevli idari ekip ve grup liderleri otel içerisinde sporcuların güvenliğinden sorumlu olacaklardır.

Haberin diğer fotoğrafları

/