SPOR OKULLARI

Moda MEÇ İlkokulu öğrencileri Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ni gezdi

13 Şubat 2019 Çarşamba 18:52

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında BÜMED Merak Eden Çocuklar İlkokulu 1.ve 2.sınıf öğrencileri, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizi gezdi.

Spor branşlarını tanımaya yönelik gerçekleştirilen program dahilinde öğrenciler, Fenerbahçe Spor Kulübü Amatör Şubelerini ve antrenman alanlarını gezdi. Öğrencilere, altyapı çalışmaları ve Fenerbahçe Spor Okullarının faaliyetleri hakkında bilgiler de verildi. Tesislerimizde bulunan Futbol Evi’nin önünde karşılanan minik öğrenciler sırasıyla futbol sahaları, Atletizm, Masa Tenisi, Kürek, Yelken şubelerimiz ile basketbol ve voleybol salonlarını gezdi. Aynı zamanda Jimnastik Salonu, Sporcu Sağlık Birimi, Sporcu Rehabilitasyon Merkezi ve Kondisyon Salonu’nu da görme fırsatı yakalayan misafirlerimiz; Fenerbahçe Spor Okulları'nın faaliyetlerinin yanı sıra düzenlediği turnuvalar, şenlikler, olimpiyatlar ve kamplar ile ilgili bir video izledi.

Öğrenciler, bu ziyaretin sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü beslenme uzmanları tarafından hazırlanan ‘Sağlıklı Beslenme Kitapçıkları’ ve Fenerbahçe Spor Okulları tişörtlerini aldılar.

Haberin diğer fotoğrafları

/