KOLEJ

Sabahattin Ali Liseler Arası Öykü Yazma Yarışması’nın ödül töreni gerçekleşti

26 Nisan 2019 Cuma 20:00

Fenerbahçe Koleji'nin düzenlediği Sabahattin Ali Liseler Arası Öykü Yazma Yarışması'nın ödül töreni Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Yarışmada birincilik ödülüne Ispartakule Işık Lisesi'nden Duru Ayyıldız, ikincilik ödülüne Robert Koleji'nden Ozan Yalçın, üçüncülük ödülüne ise Darüşşafaka Lisesi'nden Cansu Demir layık görüldü.

Mansiyon ödülü Habire Yahşi Anadolu Lisesi öğrencilerinden Berk Cuga'nın, Jüri özel ödülü de Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden Aleyna Taş'ın oldu.

Ayrıca Dil Anlatım ödüllerini Atilla Uras Anadolu Lisesi'nden Rümeysa Kosif, Mehmet Rauf Anadolu Lisesi'nden Senanur Altıok ve Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden Emre İstanbullu aldı.

İstanbul'dan birçok okulun katılım gösterdiği yarışmanın ödül töreninde Sabahattin ali de şiirleri, şarkıları ve öyküleri ile anıldı.

Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan, Sosyal bilimler Bölüm Başkanı İsmet Dişli ve yarışmada yazdığı öyküyle birinci olan öğrenci Duru Ayyıldız bu organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları