KOLEJ

Fenerbahçe Koleji "Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü" etkinliğine ev sahipliği yaptı

19 Nisan 2019 Cuma 16:32

Fenerbahçe Koleji tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan'ın konuk konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti.

8. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin meslek tanıtım sunumlarına katıldığı Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü, Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonu'nda Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan'ın söyleşisi ile başladı.

“Meslek Seçmenin Önemi ve Kariyer Planlama” konusundaki sunumuyla öğrencilerle bir araya gelen Sevil Zeynep Becan, meslek seçiminde nelerin önemli olduğu, meslek seçimi yaparken doğru kariyer planlaması yapabilmenin önemi, geleceğin meslekleri konusunda bilgi verdi.

Kendi kariyerinden de örnekler veren Sevil Zeynep Becan, öğrencilerden hayallerinin peşlerinden koşmalarını ve mutlu olacakları meslekleri belirlemelerini istedi.

Daha sonra seanslar halinde düzenlenen meslek tanıtım sunumlarına katılan öğrenciler; Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Gastronomi, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Pilotaj, Hukuk, Mimarlık, Siyaset Bilimi-Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İşletme-İktisat, İç Mimarlık, Radyo-Sinema-TV ve Reklamcılık gibi meslek gruplarında alanında uzmanlar tarafından verilen eğitimlerle meslekleri tanıma fırsatı buldu.

FBK 7. Kariyer ve Meslek Tanıtım Gününe katılan tüm eğitmenler adına ÇYDD’ye bağış yapılarak eğitmenlere teşekkür sertifikası verildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları