KOLEJ

Fenerbahçe Koleji Çaylaklar Münazara Turnuvası gerçekleşti

27 Ekim 2019 Pazar 23:25

Fenerbahçe Koleji Çaylaklar Münazara Turnuvası 26-27 Ekim tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Fenerbahçe Koleji tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve ulusal düzeyde bir yarışma olan FBK Çaylaklar Münazara Turnuvası’na Türkiye’nin seçkin okullarından 164 takım katıldı.

400 kişinin katılımıyla Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada; takımlar iki gün boyunca kıyasıya mücadele etti.

Yapılan karşılamalar sonucu finale kalan Üsküdar Amerikan Lisesi, Robert Kolej, Antalya Anadolu Lisesi ve Şehit Münir Alkan Fen Lisesi,  “Spor kulüplerinin bütçelerinin yarısını kadın sporculara ayırması zorunlu tutulmalıdır.” tezini savundu.

Katılımcıların konuşma hünerlerini sergilediği münazara turnuvasının şampiyonu ise Robert Kolej oldu. Finale kalan takımların ödülleri Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Şahin, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat ve okul yöneticileri tarafından verildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/