KOLEJ

Fenerbahçe Koleji eğitim kadrosu Öğretmenler Günü’nde bir araya geldi

23 Kasım 2018 Cuma 23:05

Fenerbahçe Koleji eğitim ve yönetim kadrosu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kalamış’ta bir restoranda düzenlenen yemekle kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1928 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla “Millet Mektepleri Başöğretmenliği'' ünvanını almasının yıldönümü olarak kutlanan anlamlı gün için organize edilen geceye Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turhan Şahin ve Esra Nazlı Ercan da katıldı.

Yöetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin ve Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan'ın konuşma yaptığı gecede konuklar canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Sizler ülkemizdeki milyonlarca taraftarımızın saygı, sevgi ve gurur duyduğu öğretmenlerimizsiniz

Sıcak ve samimi bir ortamda düzenlenen yemekte konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, "Dünyadaki en kıymetli varlığımız, göz bebeğimiz, canımız, ciğerimiz yavrularımızı emanet ettiğimiz çok değerli öğretmenlerim, insanlığın en şerefli ve en onur verici mesleğini icraat eden sizlersiniz. Pek muhterem sevgili öğretmenlerim, sizlerin bu özel ve anlamlı gecesinde canı gönülden sizleri kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Diğer taraftan bu çok özel gecede sizlerle beraber olmayı çok isteyen ancak çok önemli nedenlerle aramızda olamayan Değerli Kulüp Başkanımız Sayın Ali Koç ve diğer Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına sizlere sevgi, saygı ve selamlarını iletiyorum. Sevgili öğretmenlerim, sizler ülkemizin zaferlerin takımı, kahramanlar yuvası, fedakarlık, samimiyet, sportmenlik ve asalet ocağı, ülkemizin göz bebeği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eğitim kurumlarında görev yapmaktasınız. Yine ne mutlu sizlere aziz yurdumuzun en uzak en ıssız köşelerinde yandaşlarımız var. Kalbi sizinle çarpan her türlü akademik, sosyal ve sportif başarılarınızda sizinle birlikte sevinen, sizlerle gurur duyan gönüldaşlarımız var. Bu nedenle sizler sadece eğitim kurumlarımızda okuyan öğrencilerimizin değil ülkemizdeki milyonlarca taraftarımızın saygı, sevgi ve gurur duyduğu öğretmenlerimizsiniz. Ne mutlu bizlere sizler gibi öğretmenlerimiz var." ifadelerini kullandı.

Biz Atatürk öğretmenleri olarak öğrencilerimizi yetiştiriyoruz

Fenerbahçe Televizyonu'na bu anlamlı geceyi değerlendiren Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan, "Çok güzel bir gün. Öğretmenler Günü, Türkiye'de 1981 yılından itibaren kutlanıyor. 1928 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Millet Mektepleri Başöğretmenliği'ni kabul ettiği bir gün. Söylediğim gibi 1981 yılından itibaren de "Öğretmenler Günü" olarak kutlanıyor. Onun izinde, onun ışığında, onun fikirleri doğrultusunda, onun yolunda biz, Atatürk öğretmenleri, öğrencilerimizi yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu fikri gençlere aşılamaya çalışıyoruz. Onun söylediği gibi "geleceğimiz gençlerdir. Ancak gençleri yetiştirenler de öğretmenlerdir" sözünden yola çıkarak tüm gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Adnan Ersan 

Haberin diğer fotoğrafları

/