KOLEJ

Fenerbahçe Koleji Atamızı andı

10 Kasım 2018 Cumartesi 11:33

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde, Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen törenle anıldı.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen anma törenine Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhan Şahin, Acar Sertaç Komsuoğlu ve Esra Nazlı Ercan’ın yanı sıra Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören, saat 09.05’i gösterdiğinde çalan siren eşliğinde konferans salonumuzda öğrenci, öğretmen, veliler ve çalışanların katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra okul öğrencilerinin hazırladığı anma töreni etkinlikleri gerçekleştirildi. Törenden önce öğrenciler kampüs bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çiçek bıraktı.

Turhan Şahin: Duygu dolu bir gün yaşadık

Törende kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, “İnanın ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok duygulandım. Çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarım, değerli genel müdürümüz ve Atamızın, Cumhuriyeti emanet ettiği sevgili gençler ve daima başöğretmeniniz olarak övüneceğiniz Atamızın sevgili öğretmenleri, ne mutlu ki bize böyle bir liderimiz sayesinde bu güzel vatan, güzel cumhuriyet bizlere emanet edilmiş. Biz, bu ülkenin cefakar, vefakar milletiyiz. Gerçekten duygu dolu bir gün yaşadık. Atamızı bizlere dolu dolu yaşattınız. Sizlere çok çok teşekkür ederim. Milyonlarca teşekkürler, sağ olun var olun.” dedi.

Törenin sonunda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını canlandıran öğrencileri tebrik ederek fotoğraf çektirdi.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları