DERNEKLERİMİZ

Koblenz Derneğimiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı

24 Mayıs 2022 Salı 09:40

Koblenz Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dernek üyeleri ile Koblenz’de faaliyet gösteren farklı derneklerin de katıldığı özel bir organizasyonla kutladı.

Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Kadın Kolları tarafından organize edilen bu etkinliğe ATM-Koblenz (Türk Göçmenler Birliği Koblenz) ve bağlı dernek yönetimleri de katıldı.

Çeşitli oyunlar ile müzik, resim yarışmaları ve zengin açık büfesiyle katılımcıların coşkuyla kutladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı organizasyonun açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İnci Söylemez, “Böyle anlamlı bir günü ve Atamızı gurbette yaşasak bile anıyoruz, ne mutlu bizlere.. Adetlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi, bayramlarımızı genç ve çocuklarımızla kutlayıp unutulmamasını sağlıyoruz. Tabii ki kadınlar kolu olarak bu geleneklerimize devam edip, bayramlarımızda elimizden geldiği kadar davetler gerçekleştireceğiz. Kısa bir zamanda gerçekleştirdiğimiz bu davetimize katıldığınız için teşekkürler." dedi.

Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Koç, “Davete katılanlara teşekkür ederim. 12.11.2022’deki 20. yıl anısına yapacağımız balomuza da herkesi davet ediyoruz. Katılımlarınızı bekleriz.” diye konuştu.

Kutlama, Fenerbahçe marşları eşliğinde sona erdi.

Basın Fotoğrafları