DERNEKLERİMİZ

Adana Derneğimiz ve 1907 ÜNİFEB Çukurova Üniversitesi üyeleri, Koray Şener Ana Sınıfı'nın açılışını yaptı

16 Mayıs 2022 Pazartesi 11:02

2018 yılında Türk Telekom Stadı'nda, Galatasaray ile oynadığımız maçta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden taraftarımız Koray Şener'in adının yaşatılması için 1907 ÜNİFEB çalışmalarına devam ediyor.

Adana Fenerbahçeliler Derneğimizin desteğiyle 1907 ÜNİFEB Çukurova Üniversitesi üyeleri, Koray Şener anısına #ÜnifebCares projeleri kapsamında Adana Sarıçam Köyü’nde ‘Koray Şener Ana Sınıfı'nın açılışını gerçekleştirdi. Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Korhan Kadıoğlu, dernek üyeleri ile 1907 UNİFEB’lilerin yer aldığı açılış yoğun ilgi gördü.

Açılışta konuşan 1907 ÜNİFEB Çukurova Üniversitesi Üniversite Sorumlusu Ahmet Deniz Dündar, “Burada yanımızda olan başta değerli köy halkı ve Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Korhan Kadıoğlu olmak üzere ailem 1907 ÜNİFEB Çukurova’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada ulvi bir görev için toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle aydınlık gelecek için mücadele eden ve mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegane temeli olarak bunu gören 1907 ÜNİFEB’li gençler olarak 4 yıl önce aramızdan ayrılan Koray Şener kardeşimizi anıyoruz. Kendisinin aramızdan ayrılışından sonra anısını yaşatmak için bu projeye adım attık. Amacımız buradaki minik kardeşlerimizin daha iyi şartlar altında eğitim görmesini sağlayabilmekti. Pandemiye rağmen yılmada, yorulmadan ve uzun emekler sonucu gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda bugün Koray Şener Ana Sınıfımızı açmış bulunmaktayız. Fakat bilinmesini isteriz ki biz durmayacağız. Aydınlık gelecek için fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür gençlerin yetişebilmesi için mücadele edeceğiz çünkü bizler, bizden önceki ağabeylerimizden, ablalarımızdan ve Koray Şener kardeşimizden bu azmi gördük. Uğraşacağız, düşüneceğiz, koşacağız ve atılacağız, çünkü biz gençler için zaman çalışma zamanıdır. Aydınlık gelecek ÜNİFEB’le gelecek ve seni asla unutmayacağız kardeşimiz Koray Şener.” ifadelerini kullandı.

Basın Fotoğrafları